Communicatie en e-mail en Sjablonen

Maak je gebruik van een standaard e-mail adres, dan kun je dit hier instellen of wijzigen

Ga naar ‘instellingen’ in de navigatie balk aan de linkerzijde
Selecteer in de groep ‘algemene instellingen’ de ‘communicatie en e-mail’.
In het tabblad ‘e-mail instellingen’ staat standaard hier het e-mail adres en de naam van de medewerker welke je in de groep ‘medewerkers rechten en rollen’ hebt ingevuld.
je kunt dit e-mail adres aanpassen door aan de rechterzijde op het ‘Potlood’ te klikken.
Er opent een pop-up waarin je het e-mail adres en de naam kunt aanpassen.
Tevens kun je onderaan een e-mail handtekening toevoegen die dan onder elke verzonden e-mail komt te staan (bv. met vriendelijk groet….)
Klik in de pop-up op ‘Opslaan’ en de pop-up sluit uit zichzelf.
Wil je meerdere e-mail adressen toevoegen, klik dan links boven op ‘Nieuw e-mailadres’
Bovenaan kun je het te gebruiken e-mail adres invullen.
Bij ‘volledige naam’ vul je de naam van je bedrijf in.
Daaronder vul je het e-mail adres in wat de ontvanger als retour adres kan gebruiken.
(dit is meestal het zelfde als het bovenste e-mailadres)
Kies, midden in de pop-up, bij ‘kies medewerker om toe te voegen’ de medewerker die je aan het e-mail adres wilt toevoegen. deze medewerker wordt direct in het midden van de pop-up weergegeven.
Tevens kun je onderaan een e-mail handtekening toevoegen die dan onder elke verzonden e-mail komt te staan (bv. met vriendelijk groet….)
Klik in de pop-up op ‘Opslaan’ en de pop-up sluit uit zichzelf.
In het tabblad ‘sjablonen’ staan standaard sjablonen voor het maken van een e-mail, SMS of een brief.