Waardelijsten - Prestatiecodes

Ga naar ‘*instellingen**’ in de navigatie balk aan de linkerzijde.
Selecteer in de groep ‘algemene instellingen’ het laatste icoon ‘*waardenlijst**’.
Er opent een nieuw menu, selecteer het laatste icoon van ‘*prestatiecodes**’.
Voeg hier de nieuwe waarde toe door op de linker groene knop ‘Nieuwe …’ te klikken.
Je kunt een item wijzigen door op het ‘*potlood**’ aan de rechterkant te klikken.
Je kunt een item verwijderen door op de ‘*prullenbak**’ aan de rechterkant te klikken .
(Door op het licht rode kruisje te klikken is het ook mogelijk om een item tijdelijk uit te schakelen.)
Heb je de lijst aangepast, klik dan op ‘*Terug**’