Waardelijsten - Productgroepen

Ga naar ‘instellingen’ in de navigatie balk aan de linkerzijde.
Selecteer in de groep ‘algemene instellingen’ het laatste icoon ‘waardenlijst’.
Er opent een nieuw menu, selecteer het vijfde icoon ‘productgroepen’
Voeg hier de nieuwe waarde toe door op de linker groene knop ‘Nieuwe …’ te klikken.
Je kunt een item wijzigen door op het ‘potlood’ aan de rechterkant te klikken.
Je kunt een item verwijderen door op de ‘prullenbak’ aan de rechterkant te klikken .
(Door op het licht rode kruisje te klikken is het ook mogelijk om een item tijdelijk uit te schakelen.)
Heb je de lijst aangepast, klik dan op ‘Terug’