Hoe kunnen cliënten inloggen in de portal?

Voordat cliënten toegang kunnen krijgen tot de cliëntportal dient deze door de praktijk te worden uitgenodigd via zijn/haar dossier. Hoewel wij als ontwikkelaar regelmatig het verzoek krijg om dit voor cliënten te doen, hebben wij niet de  mogelijkheid om de uitnodigingen namens de praktijk te verzenden.

Op de loginpagina van de portal kunnen cliënten een nieuw wachtwoord opvragen door op de knop 'Wachtwoord opvragen' te klikken. Dit kan wanneer ze zich net hebben geregistreerd, of bij elke keer dat ze moeten inloggen.

De cliënt ontvangt dat een e-mail met daarin een link om het wachtwoord te resetten.

Bijgewerkt op: 31/10/2023