Toegang tot meerdere dossiers in de portal

Het kan voorkomen dat je als cliënt voor de cliëntportal bent uitgenodigd in meer dan één dossier. Bijvoorbeeld als ouder van kinderen, als partner, of omdat je bij meerdere praktijken actief bent.

Dan gebruik je altijd 1 login welke is gekoppeld aan jouw e-mailadres. Na het inloggen krijg je de keuze om het gewenste dossier te openen. Dit kun je doen door bij het gewenste dossier op 'Naar dit dossier' te klikken.

Meerdere praktijken in de portal

Wisselen van dossier
Heb je per ongeluk het verkeerde dossier gekozen of wil je wisselen naar een ander dossier, dan kan dat altijd door rechts bovenin op het logo van de praktijk (of het beeldmerk van Praktijk.Online) te klikken.

Je kunt dan wisselen naar een ander recent dossier, of terug naar het overzicht te gaan met alle dossiers.

Wissel van dossier

Afhankelijk van de instellingen die de praktijk gebruikt kunnen onderdelen en functies tussen de verschillende praktijken afwijken.

Bijgewerkt op: 05/03/2024