Cliënt uitnodigen voor portal

Er zijn meerdere manieren om een cliënt uit te nodigen voor het portal.

Als het om een nieuwe cliënt gaat dan kun je dit het makkelijkste doen tijdens het aanmaken van het dossier.
Je gaat naar Cliëntendossier
Klik op Nieuwe cliënt
Bij het eerste scherm 'Cliëntdata' kun je onderin Direct uitnodigen voor cliëntportal aanvinken.
De cliënt zal dan na het aanmaken van het dossier direct de uitnodiging krijgen voor het cliëntportal.

Let erop dat je hierbij wel een e-mailadres nodig hebt.

Als het om een bestaande cliënt gaat
Ga je naar het desbetreffende cliëntendossier.
Bij onderdelen kun je vanuit zowel het Overzicht als het Cliëntenportal een uitnodiging versturen.
Je kunt de cliënt uitnodigen. Er bestaat ook de specifieke mogelijkheid om het cliëntportal uit te nodigen als Familie, Verzorger, Ouder of Partner.
Verstuur de uitnodiging.

Bijgewerkt op: 18/05/2024