Gegevens uit portal overnemen naar dossier

Als cliënten gegevens aanvullen of wijzigen in hun profiel in de cliëntportal, dan worden deze niet automatisch gewijzigd in het dossier. Dit om te voorkomen dat wijzigingen ongewenst worden doorgevoerd of dat gegevens verwijderd zouden worden.

Wel zijn gegevens eenvoudig vanuit de portal over te nemen naar het dossier. Daarvoor ga je naar het dossier en open je het onderdeel cliëntportal.

Je zie daar alle gegevens die in het profiel van de portal zijn ingevuld.

Een voorbeeld van ingestelde gegevens

Indien gegevens in de portal zijn gewijzigd dan worden deze geel gearceerd getoond. Door op de rechterzijde op het kopieer icoon te klikken worden gegevens overgenomen naar het dossier.

Als dat is geslaagd wordt de regel groen gekleurd. Komen de gegevens al overeen met de informatie uit het dossier, dan is het een 'gewoon' witte regel.

In dit voorbeeld is de geboortedatum overgenomen naar het dossier.

Bijgewerkt op: 02/05/2024