Instellen subdomein voor clientportal

Wanneer je een eigen domeinnaam voor de cliëntportal wilt gebruiken, kun je jouw provider vragen om een CNAME-record in de DNS aan te maken.

Stel je wilt gebruik maken van het subdomein portal.mijnpraktijk.xyz, dan kun je vragen om voor dit subdomein een CNAME in te stellen naar mijn.praktijkonline.eu.

Wanneer dit is gebeurd kunnen wij vaak na 24 uur de koppeling en de activatie aan onze kant afronden. We zullen dan onder meer nog een SSL-certificaat aanvragen voor de beveiligde verbinding. Ook dat kan ongeveer 24 uur in beslag nemen.

Bijvoorbeeld:
HostnameTypeValue
portalCNAMEmijn.praktijkonline.eu.

Bijgewerkt op: 31/10/2023