Cache legen Internet Explorer

Soms is het nodig om de cache te verwijderen van je computer. Elke computer slaat namelijk ook lokaal informatie op. Vooral wanneer er dingen zijn verandert in Zorglink en jij ziet de veranderingen niet.

Cache wissen Internet explorer 10 en 11

Klik tools icoontje (blauw/grijze tandwieltje)
Klik op Safety (Veiligheid) , deze optie is ook beschikbaar in de 'command bar'
Klik op Delete Browsing History (Browsergeschiedenis verwijderen)
Selecteer Temporary internet files and Website files
Klik op Delete/Verwijderen

De stappen 1-2 zijn ook uit te voeren door de toetsen combinatie CTRL+SHFT+DEL

Cache wissen in Internet Explorer 8 en 9

Klik op Beveiliging of Extra (Tools)
Klik op Browsergeschiedenis verwijderen
(Delete Browsing History)
(Alternatief voor stap 1 en 2: CTRL+SHIFT+DEL)
Kies de gewenste functies

Cache wissen in Internet Explorer 7

Klik op Start en selecteer Configuratiescherm.
(Opmerking: klik in de klassieke weergave van Windows XP op de knop Start en kies achtereenvolgens Instellingen en Configuratiescherm.)
Klik op het pictogram Internetopties.
Klik op het tabblad Algemeen als dit nog niet is geselecteerd.
Klik in het gedeelte Browsegeschiedenis op de knop Verwijderen.
Klik op de knop Cookies verwijderen.
Selecteer Ja als er een venster ter bevestiging wordt getoond.