Hoe pas ik de tekst van de afspraakbevestiging aan?

Alle sjablonen die het systeem gebruikt kun je zelf wijzigen via de instellingen.

Je gaat hiervoor naar de instellingen en kiest daar voor Communicatie en e-mail![](https://storage.crisp.chat/users/helpdesk/website/31aa143dfa35c600/98056886-29b1-4bd5-a5f7-c95464_14qa4zc.png)

Onder het tabblad sjablonen vindt je alle sjablonen (zowel actieve als niet gebruikte sjablonen). Zoek het betreffende sjabloon op en klik op het potloodje aan de rechterzijde om dit sjabloon te bewerken.

Alle systeem sjablonen bevatten ook de mogelijkheid om een voorvertoning te bekijken. Daarvoor kun je op het document icoontje klikken.