Kolommen wijzigen bij overzicht cliënten en andere contacten

Het is mogelijk om zelf te bepalen welke data in het overzicht getoond wordt. Zo kun je bijvoorbeeld standaard geen BSN weergeven in het overzicht, maar indien je dit nodig hebt toch snel toevoegen.

Ga naar Cliëntendossier
Klik op kolommen

Klik aan wat je wenst toe te voegen of te verwijderen in het overzicht.

Tip: Er is de mogelijkheid om (max. drie) extra velden toe te voegen die specifiek zijn voor jouw praktijk.

Ga hiervoor naar Instellingen
Contacten
Contact Instellingen om deze toe te voegen
Vervolgens ga je naar Clientendossier -> kolommen -> en voeg ze toe.

Ook kunnen wij je account zo instellen dat de standaard-kolommen wel of niet aan staan. Stuur daarvoor een e-mail naar support@praktijkonline.com en we passen voor je aan.

Bijgewerkt op: 25/03/2024