Cliënten in of uit het archief plaatsen

Cliënten die zijn uitbehandeld plaats je in Archief. Zo krijg je meer ruimte in je ZorgLink plan voor (nieuwe) cliënten.

Ga naar de betreffende cliënt.
In de linkerkolom heb je onderin opties voor onder meer her archiveren.
Klik op het archief icoontje:

Je kunt deze instelling op elk tijdstip wijzigen. Zo kun je dus ook mensen die in Archief staan weer Actief maken.

Wanneer je een gearchiveerde cliënt uit het archief wilt halen, kun je dat op dezelfde plek vinden, en dan kun je op het 'recycle'-icoontje klikken om de cliënt weer actief te maken:

Standaard worden alleen actieve cliënten in het dossier getoond. Je kunt de cliënten in archief bekijken door in het dossier op 'Archief' te klikken. Je vind dit rechts boven de lijst met cliënten.

Bijgewerkt op: 09/04/2024