Toevoegen van een document in een dossier

Het kan natuurlijk voorkomen dat je graag externe documenten zoals een PDF of afbeelding wilt toevoegen in het dossier van de cliënt.

Je kunt dit doen door het dossier van de cliënt te openen en via het actiemenu te kiezen voor 'Bestand toevoegen'.

In het venster kun je het document selecteren en een omschrijving hieraan toevoegen.

Alle documenten kun je in het dossier van de cliënt terugvinden onder het kopje 'Bestanden'.