Cliënten op de wachtlijst plaatsen

In Zorglink is het mogelijk om cliënten op een wachtlijst te plaatsen. Zo kun je wel alle gegevens van deze cliënt in het systeem plaatsen zonder dat je deze cliënt al behandelt.

Wijzig de cliënt en ga naar het laatste tabblad 'Instellingen'.
Bovenaan kun je de status van een cliënt selecteren, deze status staat standaard op 'Actief'.
Je kunt deze wijzigen naar 'Archief' of 'Wachtlijst'.

Je kunt deze instelling op elk tijdstip wijzigen.

Standaard worden alleen actieve cliënten in het dossier getoond. Je kunt de cliënten op de wachtlijst bekijken door in het dossier op 'Wachtlijst' te klikken. Je vind dit rechts boven de lijst met cliënten.