De opgevraagd URL is niet toegankelijk

De link die je hebt gebruikt, werkt alleen als je ingelogd bent in Zorglink. Je kunt inloggen via de speciale link welke je bij activatie van ons hebt ontvangen.

Wanneer je Zorglink eerder hebt bezocht vanaf deze computer, dan is het meer dan 7 dagen geleden dat je actief bent geweest, of opslag van je browser is gewist.

Weet je de juiste URL niet meer, dan kun je deze opvragen via support@praktijkonline.com