De server kan niet worden gevonden!

Krijg je de melding dat onze server niet bereikt kan worden, dan willen wij je vragen om even de status van onze diensten te bekijken via de volgende link:

[https://status.praktijkonline.com](https://status.praktijkonline.com)

Bij eventuele storingen plaatsen we hier direct updates om jullie als gebruikers te informeren.

Veelal wordt deze melding echter veroorzaakt door problemen in je netwerk of het internet van je provider. Dan kunnen we het probleem ook niet voor je oplossen.

Er zijn 2 opties die kunnen helpen om het systeem weer te bereiken:

Probeer na het herstarten van je modem en/of computer of je alles weer kunt bereiken.
Wanneer dat niet helpt kun je nog proberen of je in een andere browser verder kunt werken.

Wanneer ook dat niet helpt, kun je nogmaals kijken of we een update hebben geplaatst op onze storingspagina. Onze systemen worden 24/7 gecontroleerd en meldingen zullen snel aan deze pagina worden toegevoegd.