Een e-mail maken

Het snel-menu ‘communicatie’ is in elke module aanwezig. Je kunt dus op elk moment een nieuwe e-mail maken, ook al ben je in iemand anders zijn dossier aan het werk.

Ga met de muis over het icoon 'communicatie’ (het envelopje) en selecteer ‘e-mail’.
(Er opent een pop-up)
begin in het vak ‘aan’ met het typen van de voor of achternaam van de client waar de mail naartoe moet.
Kies daaronder bij ‘e-mail van’ het e-mail adres waar de ontvanger eventueel een retour mail naartoe kan sturen.
Wil je gebruik maken van een standaard sjabloon, kun je dit sjabloon kiezen bij ‘sjabloon’  select template. (in het onderste vak zal de tekst van de template worden ingevuld)
Na de keuze van een sjabloon, is het vak van ‘onderwerp’ gevuld, heb je geen sjabloon gekozen dan kun je het onderwerp zelf invullen
In het tekst vak daaronder kun je de brief schrijven of het sjabloon aanvullen.
Bij ‘extra opties’ kun je een bestand invoegen en kun je eventuele kopiehouders invullen.
Aan het einde klik je links onder op ‘stuur e-mail’. Let op !, je mail wordt direct verstuurd.
Bij de ‘(contact) geschiedenis’ van de cliënt kun je de gestuurde e-mail altijd inzien.
Wil je de e-mail later verzenden klik dan recht onder op  ‘E-mail opslaan voor later’.
Bij de ‘(contact) geschiedenis’ van de cliënt kun je de geschreven e-mail inzien, en eventueel alsnog verzenden.