Stap 9: Vul je gebruikersgegevens aan

Ga naar de Instellingen en kies voor de Medewerkers & rechten.
Bewerk daar de gebruiker (enkel in te stellen door de eigenaar van de praktijk).

In het eerste tabblad kun je algemene gegevens invullen zoals voor- en achternaam. Maar ook gegevens zoals de beroepsgroep en AGB code van jou als zorgverlener. In sommige gevallen kunnen we die gegevens plaatsen op de factuur.

Meerdere medewerkers in dienst binnen de praktijk? Dan kun je voor jouw agenda instellen dat je deze standaard wilt filteren op alleen jouw eigen afspraken.

Tevens kun je de kleur van jouw afspraken in de agenda kiezen en optioneel een externe agenda inladen van bijvoorbeeld jouw privé agenda.

In het tweede tabblad kun je contactgegevens invullen. Belangrijke aspecten hierbij zijn het mobiele nummer welke gebruikt kan worden voor de tweestapsverificatie. Zorg er voor dat dit nummer altijd actueel is om problemen met toegang tot het account te voorkomen.

Daarnaast kun je hier een persoonlijke email handtekening instellen welke gebruikt kan worden als afsluiting in de (automatische) e-mails.

In het derde tabblad kun je aangeven op welke locatie(s) je (of jouw medewerkers) actief bent, welke tijden je daar werkt en de welke verrichtingen die je daar kunt uitvoeren.

Meerdere medewerkers in dienst binnen de praktijk? Zorg dat deze functies per medewerker juist zijn ingevoerd zodat de medewerker afspraken kan inplannen voor de verrichtingen en locatie.

In het laatste tabblad (enkel in te stellen door de eigenaar van de praktijk) kunnen de rechten voor de gebruiker(s) worden ingesteld.
Meer over de rechten staan in dit artikel

Ga door naar Stap 10