FPDF error wanneer je een pdf als achtergrond gebruikt voor factuur

Het kan zijn dat je de volgende foutmelding krijgt bij het maken van een factuur. Dit komt ALLEEN voor als je een pdf als achtergrond gebruikt:

FPDF error: This document (../uploads/blabla.pdf) probably uses a compression technique which is not supported by the free parser shipped with FPDI.

Je kunt dit alleen oplossen door de pdf naar PDF 1.4 (Acrobat ) om te zetten. Dit kun je doen door hem opnieuw op te (laten)slaan. Of je kunt hem via Acrobat pro omzetten:

Open de pdf in Acrobat pro
Kies voor 'Opslaan als ander bestand... Geoptimaliseerde pdf'.
Ga in de linkerkolom naar 'Overbodig verwijderen'.
Zorg dat er achter 'Opties voor objectcompressie' de optie 'Documentstructuur comprimeren' geselecteerd staat.
Klik op 'ok' en sla de pdf op.
Ga naar Zorg Link >> Instellingen >> Locaties en bewerk de locatie.
Voeg de nieuwe pdf toe.

Mocht het niet lukken, stuur ons dan de pdf toe zodat we hem om kunnen zetten.