Geheugenbesparing in Google Chrome

Binnen Google Chrome kan het voorkomen dat wanneer je de praktijksoftware een tijdje inactief op de achtergrond hebt staan, dat zij dit op de achtergrond 'afsluiten'. Zodra je het tabblad weer actief maakt, herladen ze de inhoud weer.

Dit kan er voor zorgen dat nog niet opgeslagen inhoud verloren gaat, of dat je zelfs opnieuw in moet loggen als je te lang inactief bent.

We raden daarom aan om de Geheugenbesparing voor de praktijksoftware uit te zetten. Daarvoor ga je via de drie puntjes bovenin naar de instellingen. Vervolgens ga je naar prestaties.

Daar kun je geheugenbesparing helemaal uitschakelen, of je voegt praktijk.zorglink.nl toe als site die je altijd actief wilt houden.