Hoe kan ik een overzicht van een cliëntendossier afdrukken / printen

In sommige gevallen kan het handig zijn om alle gegevens van een cliëntendossier af te drukken of op te slaan in een PDF. Bijvoorbeeld om over te dragen aan een collega of de cliënt zelf.

Je kunt de PDF genereren (of printen) door het betreffende dossier te openen en in de linker kolom onderin op het print-incoon te klikken:

Het document bevat onder meer NAW- en contactgegevens van de cliënt, afspraken en verslagen.

Bijgewerkt op: 07/03/2024