Hoe verplaats ik handig / snel een groot aantal cliënten naar het archief?

Sinds begin 2019 kan het systeem automatisch herkennen wanneer clienten gedurende langere tijd niet zijn gebruikt voor afspraken en/of facturering. Via de juridische instellingen kun je onder het tabblad 'termijnen' invullen wat de periode is waarin cliënten 'inactief' mogen blijven.

Stel je hebt ingesteld dat je cliënten na 6 maanden wilt archiveren, dan krijg je in het overzicht met clienten een melding als er cliënten naar het archief verplaatst kunnen worden. Vervolgens kun je de cliënten die aan de voorwaarden voldoen met 1 klik naar het archief verplaatsen.

_Screenshot van een voorbeeld._