Ik kan een verrichting niet uitvoeren

Soms krijg je in de agenda bij het inplannen van een afspraak de melding 'Therapeut kan deze verrichting niet uitvoeren'.

Waarschijnlijk is het dan zo dat de verrichting niet gekoppeld is aan de medewerker. Je kunt dit oplossen door naar de instellingen van de verrichtingen te gaan (https://praktijk.zorglink.nl/service_setting.php).

In de lijst met verrichtingen zoek je degene waarvoor je geen afspraak kunt inplannen en klik je aan de rechterkant op Medewerker toevoegen.

In de popup die verschijnt kun je jezelf als medewerker selecteren en aangeven op welke locatie(s) je deze verrichting wilt kunnen toepassen.

Als je dit hebt opgeslagen moet het mogelijk zijn om de afspraak voor deze verrichting in te plannen.