Ik mijn inloggegevens kwijt; is het mogelijk deze nogmaals te sturen?

Elke praktijk logt in via een eigen (en unieke) URL welke je hebt ontvangen bij de aanmelding. Je kunt daar inloggen met je gebruikersnaam en wachtwoord. Wanneer je het wachtwoord bent vergeten kun je op dezelfde pagina een nieuw wachtwoord aanvragen op het e-mailadres wat in het systeem bekend is.

I.v.m. de veiligheid en privacy is het voor ons niet mogelijk om wachtwoorden in te zien en zelf opnieuw toe te sturen.

Ben je de URL ook kwijt of weet je het juiste e-mailadres niet meer, dan kunnen wij je deze nog wel toesturen.