Meerdere adressen per cliënt toevoegen

Het kan wel eens voorkomen dat een cliënt twee of meerdere adressen heeft, die beide belangrijk zijn voor je dossier. Dit kan bijvoorbeeld voor kinderen het geval zijn of wanneer je één dossier gebruikt voor partnertherapie.

Wijzig de cliëntgegevens.
Ga naar het tweede tabblad 'Adres'.
Selecteer de adres categorie.
Vul hier de adresgegevens in.
Klik vervolgens op de plus. Hiermee maak je een nieuw adres aan.
Deze stap kun je herhalen tot alle adressen zijn ingevoerd.

Staat de categorie van het adres er niet bij dan kun je deze toevoegen via: Instellingen > Waardelijst > Adres categorie.