Mijn factuur komt in 'aandacht vereist'

Wanneer een factuur informatie mist, dan komt deze in Aandacht vereist
Dit is zichtbaar onder Financieel.
Tabblad Aandacht vereist

Achter elke factuur zie je waarom de factuur niet verzonden is.

Vaak is het omdat het een E-mailadres mist of niet correct is of dat er geen adres is.
Klik op het potloodje om de factuur te bewerken.
Klik op 'Wijzig cliëntdata' om deze te bewerken.
Voeg het e-mailadres en/of het adres toe. Let erop dat deze gegevens ook in het dossier worden opgeslagen.
Verzend de factuur opnieuw.

Ook kan het voorkomen dat er staat 'Template niet geselecteerd'.
Dit betekend dat er voor de locatie geen sjabloon is geselecteerd waarmee de factuur opgemaakt wordt.
Dit kun je oplossen door naar de instellingen voor de locaties te gaan, de betreffende locatie te bewerken. In het tabblad 'Lay-out' kies je onder het kopje 'Sjabloon' een van de sjablonen.