Netwerk verminderd bereikbaar door DDOS

MELDING 31 maart 2017 @ 20.08 uur:

Momenteel is Zorg Link wederom minder goed bereikbaar waardoor het systeem trager kan zijn dan normaal. De oorzaak hiervan is nog niet bekend.

UPDATE 20.27 uur:
Slecht 4 minuten later leek het gehele netwerk weer bereikbaar.

MELDING 30 maart 2017 @ 20.38 uur:**

Momenteel is Zorg Link slecht of niet bereikbaar doordat het netwerk waarbinnen onze diensten zich bevinden hinder ondervind van een DDOS-aanval.

Er wordt momenteel aan gewerkt om deze aanval zo snel mogelijk te stoppen.

UPDATE 20.45 uur:
Melding vanuit het datacenter: "We ondervinden op dit moment hinder van een grootschalige DDoS aanval op het netwerk in Steenbergen, we werken aan een oplossing voor dit probleem."

UPDATE 20.48 uur:
Het netwerk functioneert op dit moment weer stabiel, we monitoren de situatie.

OPGELOST 20.48 uur:

We ondervonden zojuist een DDoS aanval op het netwerk in Steenbergen. Hierdoor zijn uw website, websites, server of servers enkele minuten verminderd bereikbaar geweest. De aanval kon vrij snel worden afgeslagen en de aangevallen server is tijdelijk onbereikbaar gemaakt. We monitoren de situatie, onze oprechte excuses voor dit ongemak.