Overbelasting in netwerk [opgelost]

Momenteel is ons systeem helaas niet of nauwelijks bereikbaar door een overbelasting op ons serverplatform. Onze netwerkprovider werkt aan een oplossing van het probleem.

UPDATE 22:59 uur:
De eerste melding van een verminderde bereikbaarheid kwam om 22.44 uur binnen via onze monitoringssystemen. Sinds 22.57 uur lijkt er geen verbinding mogelijk.

UPDATE 23:03 uur:
Hoewel de server weer bereikbaar is houden we deze nog goed in de gaten en wachten we even op terugkoppeling van onze netwerkbeheerder.

UPDATE 23:16 uur:
De gehele server is weer bereikbaar, maar zal komende 2 uur nog wat langzamer reageren dan normaal. Door overbelasting van de opslag in het serverplatform is de prestatie van ons systeem vanaf 22.44 uur verminderd geweest. Hierdoor zou het systeem trager zijn, echter doordat het steeds trager werd was het systeem tussen 22.57 uur en 23.04 uur niet bereikbaar geweest.

De netwerkprovider zal komende 2 uur het gehele netwerk verder herstellen om de capaciteit terug te brengen naar normale waardes. Tevens worden preventieve maatregelen genomen om te voorkomen dat eenzelfde probleem nogmaals voorkomt.