Welke opties zijn er mogelijk in het formulier?

Indien je gebruik maakt van de cliëntportal, heb je de mogelijkheid om jouw cliënten formulieren te laten invullen. De kosten bedragen éénmalig €65,- per formulier*. Vervolgens kun je de formulieren onbeperkt naar al je cliënten verzenden.

*De eerste 2 formulieren voegen we kosteloos voor je toe.

Voor de formulieren die gegenereerd kunnen worden binnen de cliëntportal zijn de volgende verschillende velden mogelijk:

Tekstregel
Geschikt voor een open vraag  waarbij ruimte is voor een kort antwoord.

Tekstveld
Geschikt voor een open vraag waarbij ruimte is voor een langer antwoord.

Teksteditor
Geschikt voor een open vraag waarbij veel ruimte is voor een lang antwoord en subtiele opmaak mogelijk is zoals dikgedrukte tekst en een opsomming.

Keuze
Geschikt voor een gesloten vraag waarbij 1 keuze tussen 2 opties mogelijk zijn. Bijvoorbeeld Ja / Nee

Keuzelijst
Geschikt voor een gesloten vraag waarbij 1 keuze tussen meerdere opties mogelijk zijn. Bijvoorbeeld. Nooit / Soms / Regelmatig / Vaak

Datum
Geschikt voor een vraag waarbij een datum als antwoord kan worden ingevuld.

Tijd
Geschikt voor een vraag waarbij een tijdstip (24-uurs) kan worden ingevuld.

Slider
Geschikt voor een vraag waarbij een antwoord op basis van een schaal gegevens kan worden. Bijvoorbeeld een reactie op een schaal tussen 1 en 10.

Zodra formulieren aan je account zijn toegevoegd, kun je deze als voorbeeld bekijken.
Zodra de cliënt het formulier heeft ingevuld zie je hiervan een melding in het systeem staan en kun je het (ingevulde) formulier inzien op dezelfde plek in het dossier als waar je het formulier hebt verzonden.

Wil je formulieren digitaal naar je cliënten verzenden, laat het ons weten en stuur mogelijk je bestand al door via support@praktijkonline.com

Bijgewerkt op: 22/05/2024