ZL00004

Account niet gevonden!

De URL die je hebt ingevoerd is niet gekoppeld aan een actief account.

Wat houd dit nu precies in?
De URL die je in de adresbalk hebt ingevoerd is niet juist of is gekoppeld met een account dat niet (meer) actief is.

Stel je accountnaam is GEBRUIKER1, kan kun je inloggen op https://praktijk.zorglink.nl/GEBRUIKER1/

De juiste URL heb je bij aanvraag per e-mail ontvangen en sturen we regelmatig met onze berichten mee. Mocht je de juiste URL niet kunnen vinden kun je het beste een bericht sturen naar support@zorglink.nl of door op deze pagina een aanvraag in te dienen.