Zorglink toevoegen aan bureaublad of startmenu

Het is mogelijk om een snelkoppeling van Zorglink toe te voegen aan jouw bureaublad of startmenu, zodat je snel en eenvoudig kunt inloggen in het systeem.

Stap 1 voor bureaublad
Je kunt hiervoor met de rechter muis op het bureaublad klikken, en onder het item nieuw op snelkoppeling klikken:

Stap 2 voor bureaublad:
Vervolgens vul je de link in die je eerder hebt gekregen om in te loggen in Zorglink. Deze is voor elke praktijk uniek en heb je ontvangen bij de aanmelding. Ook gebruik je deze link nu altijd om in te loggen.

De link ziet er bijvoorbeeld zo uit: https://praktijk.zorglink.nl/demo

Stap 3 voor bureaublad:
Je geeft de snelkoppeling een naam, bijvoorbeeld Zorglink en daarmee kun je de snelkoppeling afmaken.
In het vervolg kun je deze terugvinden tussen de icoontjes op het bureaublad:

Indien je werkt met Google Chrome is het ook mogelijk om Zorglink op te nemen in het startmenu. en daarvoor begin je op de loginpagina van jouw praktijk.

De link ziet er bijvoorbeeld zo uit: https://praktijk.zorglink.nl/demo

Stap 1 voor Startmenu

Klik rechtsbovenin op de die puntjes naast de adresbalk in de browser, in het submenu voor Meer hulpprogramma's klik je op Snelle link maken.

Stap 2 voor startmenu:
Vervolgens kun je een naam voor het menu item opgeven en klik je op Maken om het item toe te voegen:

Zodra je dit hebt gedaan komt het item in het startmenu erbij te staan bij recent toegevoegd, en in de zoekresultaten: