Afspraak notificaties per sms instellen

SMS berichten zijn als aanvullende dienst beschikbaar. Onderstaande uitleg werkt ook alleen indien de aanvullende dienst geactiveerd is.

Bevestiging van de afspraak per SMS

Ga binnen instellingen naar de instellingen van de 'Bevestiging en herinnering afspraak'.
Selecteer de checkbox in de rechterkolom wanneer je een sms wilt versturen ter bevestiging van de afspraak.

Herinnering afspraak per SMS

Ga binnen instellingen naar de instellingen van de de 'Bevestiging en herinnering afspraak'.
Selecteer de checkbox in de rechterkolom wanneer je een sms wilt versturen ter herinnering van de afspraak. Vul daarbij ook het tijdstip van verzending in en hoeveel dagen voor de afspraak deze verzonden dient te worden.

Sms berichten kosten 10 cent per verzonden bericht.

Indien je deze opties in de instellingen niet ziet dan heb je waarschijnlijk de SMS nog niet geactiveerd binnen je abonnement. Wens je hiervan gebruik te willen maken dan kun je dit via Account > Abonnement aanpassen.

De sms zelf kun je zelf samenstellen. Ga hiervoor naar 'Instellingen', 'Basis Communicatie' en dan het item 'sjablonen'. Voor meer info.