Periodieke factuur

Binnen Zorglink is het mogelijk om een periodieke of herhalende factuur in te plannen. Hierdoor kun je terugkerende facturen eenvoudig in het systeem klaar laten zetten. Dit kan erg handig zijn wanneer je bijvoorbeeld met abonnementen of huur werkt.

Je kunt dit instellen door een factuur aan te maken (of te bewerken). Als je daar de extra opties opent kun je het type aanpassen van 'enkele factuur' naar 'periodieke factuur'. Met deze optie actief kun je instellingen hiervoor configureren.

Eenmaal ingesteld zal elke ingestelde periode een nieuwe factuur in de wachtlijst komen te staan, waarna je deze factuur vervolgens op dezelfde manier kunt verzenden zoals je gewend bent met de gewone facturen.