Agenda in Apple iCal

Om de agenda uit Zorglink toe te voegen aan de agenda van Apple iCal kun je de volgende stappen doorlopen:

Ga naar de agenda in Zorglink
Ga via het actiemenu naar 'agenda publiceren'

Er verschijnt een pop-up met een unieke link. *Let hierbij op dat je deze niet deelt met anderen!

Vervolgens ga je naar Apple iCal en kies je in het menu voor Archief en dan 'Nieuw agenda-abonnement'.

Tot slot plak je de URL uit de eerdere stap in het veld 'geabonneerd op' en kies je voor 'elke 5 minuten bijwerken', en klik je op OK.

Afhankelijk van het aantal afspraken, en de internet-snelheid kan het een aantal minuten duren voordat alle afspraken in de agenda zijn opgenomen.

Bijgewerkt op: 16/11/2023