Agenda in Outlook desktop app (2024)

Om de agenda uit Zorglink toe te voegen aan de agenda van Outlook kun je de volgende stappen doorlopen:

Ga naar de agenda in Zorglink
Ga via het actiemenu naar 'agenda publiceren'

Er verschijnt een pop-up met een unieke link en kopieer deze. *Let hierbij op dat je deze niet deelt met anderen!

Open Outlook op jouw computer

Ga naar de agenda in Outlook. Dit kan via het icoon links in het menu:
Screenshot Outlook

Klik met de rechtermuis op 'Mijn agenda's'

Klik onder Agenda toevoegen op de optie van internet.
Screenshot Outlook

Onder Nieuw abonnement op internetagenda, plak of typ u de URL in welke je in in een van de vorige stappen hebt gekopieerd.

Screenshot Outlook

Vervolgens kies je voor '*Ja**' bij het aanvragen van updates op de internet-agenda

Screenshot Outlook

Afhankelijk van het aantal afspraken, en de internet-snelheid kan het een aantal minuten duren voordat alle afspraken in de agenda zijn opgenomen.
Opmerking: Het bijwerken kan langer dan 24 uur duren, maar meestal vinden ze elke 3 uur plaats.

Bijgewerkt op: 26/02/2024