Agenda op iPad

Om de agenda uit Zorg Link toe te voegen aan de agenda van Google kun je de volgende stappen doorlopen:

Ga naar de agenda in Zorg Link
Ga via het actiemenu naar 'agenda publiceren'

Er verschijnt een popup met een unieke link. *Let hierbij op dat je deze niet deelt met anderen!

Vervolgens ga je naar Instellingen en kies je in het menu voor 'Wachtwoorden en accounts'.
Kies er vervolgens voor om een 'nieuw account' toe te voegen. Daarna kies je voor 'Voeg agenda-abonnement toe'.

Tot slot plak je de URL uit de eerdere stap in het veld 'server' en kies je voor 'volgende'.
De Beschrijving kun je optioneel nog wijzigen. Een gebruikersnaam en wachtwoord kun je leeg laten. De optie 'Gebruik SSL' moet ingeschakeld zijn.

Staat alles ingesteld, klik je op 'Bewaar' en wordt de feed ingeladen in de iPad.

Afhankelijk van het aantal afspraken, en de internet-snelheid kan het een aantal minuten duren voordat alle afspraken in de agenda zijn opgenomen.