Automatische factuurdatum

Beschikbaar vanaf versie 2.24.225

Via de instellingen voor de facturatie kun je nu aangeven dat de datum van verzending automatisch de factuurdatum moet worden.
Hoewel er altijd de optie was om eenvoudig de verzenddatum bij te werken, kun je dit nu niet meer vergeten. Ideaal voor als je niet dagelijks jouw facturen verstuurd aan de cliënten.

Screenshot Automatische factuurdatum

Indien deze instelling is geactiveerd zal ook de knop voor het handmatig bijwerken van de factuurdatum uit het overzicht in de wachtlijst verdwijnen.

Indien deze optie actief is, zal de datum altijd worden bijgewerkt. Indien dit (bij uitzondering) niet hoeft te gebeuren dien je deze instelling tijdelijk weer uit te zetten.

Bijgewerkt op: 04/04/2024