Beeldbellen via afspraak

Algemene informatie over de werking van beeldbellen, vind je in dit artikel

Naast het 'on-the-fly' aanmaken van een beeldbelverbinding, is het ook mogelijk om die vanuit de afspraak aan te maken. Zo wordt deze gekoppeld aan de afspraak en kun je de link voor het gesprek ook al ruim voor de afspraak met de cliënt delen.

Hieronder de stappen die je daarvoor doorloopt:
Allereest maak je zoals gewoonlijk een afspraak aan in de agenda.
Vervolgens klik je op de naam van de cliënt in de weergave van de agenda, zodat de afspraakdetails aan de rechterzijde verschijnen:

Daar vind je onder de informatie, en boven de knoppen voor factuur en verslag, een nieuwe knop 'Beeldbellen activeren'.
screenshot van de knop

Als je op die knop klikt opent een nieuw tabblad waarin je normaal gesproken het beeldbellen kunt starten. Ook vind je dan onderin de link die je kunt delen met de cliënt.
Het grote verschil met deze methode is dat deze link alleen maar geldig is gedurende de geplande afspraak.

Wanneer vervolgen de afspraak plaatsvind, kun je opnieuw naar de details van de afspraak gaan door op de naam in de agenda te klikken. Daar vind je nu de knop 'Beelbellen openen'.

Een screenshot van de knop Beeldbellen openen

Als je daar op klikt opent opnieuw een tabblad waarin je beeldbellen kunt starten. Dit is exact dezelfde sessie als je eerder hebt aangemaakt om de link met de cliënt te delen.

Als je wilt kunnen we cliënten nog automatisch een link voor het beeldbellen toesturen net voor de afspraak. Neem daarvoor even contact met ons op.

Bijgewerkt op: 08/02/2024