Beginnen met ‘Zorglink’

Om meteen goed te beginnen met ‘Zorglink’ is het aan te bevelen om eerst enkele basis instellingen zodanig aan te passen zodat bij het maken van de eerste afspraak deze instellingen meteen gebruikt kunnen worden. Na het doorlopen van onderstaande punten zijn alle basis instellingen aangepast en kun je daarna meteen aan de slag met het maken van afspraken en het vullen van het klanten bestand.

Werk je alleen in de praktijk dan kun je jouw persoonlijke gegevens aanvullen en of wijzigen, bij de groep ‘medewerkers’.

Maak je gebruik van ‘prestatiecodes’ dan kun je deze het beste eerst invullen, maak je daar geen gebruik van, dan kun je dit hoofdstuk overslaan.

Werk je met standaard verrichtingen/behandelingen, dan kun je deze bij de groep ‘verrichtingen’ invullen, hier kun je ook de prestatiecode aan de verrichtingen/behandeling koppelen.

Werk je op meerdere locaties en of wil je tijdens het maken van een afspraak de keuze hebben uit verschillende behandelkamers op een locatie,  kun je deze maken in de groep ‘locaties’.