Een brief maken

Het snel-menu ‘communicatie’ is in elke module aanwezig. Je kunt dus op elk moment een nieuwe brief maken, ook al ben je in iemand anders zijn dossier aan het werk.

Ga met de muis over het icoon 'communicatie’ (het envelopje) en selecteer ‘brief’.
(Er opent een pop-up)
Kies rechts boven de cliënt.
Kies links daaronder de ontvanger waar de brief naar toe moet en rechts daar van de naam van de ontvanger.
Wil je gebruik maken van een standaard sjabloon, kun je dit slabloon kiezen bij het icoon ‘sjabloon toevoegen’ wat onder het invoeg vak  ‘kies ontvanger’ staat. (Er opent een tweede pop-up)
Kies bovenaan het sjabloon wat je wilt gebruiken en klik rechtsonder op óke’ (de tweede pop-up zal sluiten)
In het vak daaronder kun je de brief schrijven, aan het einde klik je links onder op ‘opslaan’.
Nadat je op ‘opslaan’ hebt geklikt zal deze brief meteen in de map ‘downloads’ van je computer komen staan. (De pop-up sluit automatisch)
Bij de ‘(contact) geschiedenis’ van de cliënt kun je de brief inzien en eventueel nog wijzigen.
Ga in de navigatie balk aan de linkerzijde naar ‘cliëntendossier’, en kies de cliënt.
In het middelste menu onder ‘Geschiedenis’ kun je al de brieven, en de e-mails, terug vinden.
Door aan de rechterzijde op het ‘potlood’ te klikken, kun je de brief wijzigen.
Door op het ‘pijltje naar beneden’ te klikken zal de brief als PDF bestand gemaakt worden en links onder in het scherm komt te staan (letter (…).pdf.
Door op dit icoon te klikken zal de ‘pdf’ in je standaard Explorer worden geopend en kun je hem uitprinten