Locatie toevoegen

Ga naar de 'Instellingen' in het menu aan de linkerkant.
Selecteer in de groep ‘algemene instellingen’ de 'Locaties'.
Selecteer "Nieuwe Locatie" (er opent een pop-up)
In het tabblad ‘basisinformatie’ kun je de naam van je locatie invullen, de adres gegevens en de openingstijden van deze locatie. Klik vervolgens op 'Opslaan'.
De Locatienaam is enkel alleen om voor jou de locatie te herkennen. Deze komt nergens op terug.
In het tweede tabblad vul je de juridische informatie in, klik vervolgens op 'Opslaan'.
In de volgende stappen kun je je logo's en instellingen en lay-out voor de locatie toekennen, dit wordt gebruikt voor factuur.
In het laatste tabblad kun je de indeling van de factuur bepalen.
Wanneer je op ‘opslaan’ klikt zal de nieuwe locatie worden toegevoegd aan het overzicht

Bijgewerkt op: 20/05/2024