Prestatiecodes aanvullen en / of wijzigen

Standaard staan in Zorglink geen prestatiecodes vermeld. De reden hiervoor is dat er heel veel zijn, en je vaak slechts enkele gebruikt.

Je kunt deze uiteraard zelf eenvoudig toevoegen.

Ga naar instellingen in de navigatie balk aan de linkerzijde.
Selecteer in de groep Waardelijsten / keuzelijsten / selectiewaardes het item van prestatiecodes.
Voeg hier de nieuwe waarde toe door op de linker groene knop ‘Nieuwe …’ te klikken.
Je kunt een bestaand item wijzigen door op het ‘potlood’ aan de rechterkant te klikken.
Je kunt een bestaand item verwijderen door op de ‘prullenbak’ aan de rechterkant te klikken.
(Door op het licht rode kruisje te klikken is het ook mogelijk om een item tijdelijk uit te schakelen.)
Heb je de lijst aangepast, klik dan op ‘Terug’

Bijgewerkt op: 14/05/2024