Beroepsvereniging toevoegen

In Zorglink is het mogelijk om een beroepsvereniging te koppelen aan gebruikers en praktijken.

Voordat je deze kunt koppelen dien je deze eerst toe te voegen. Dit gaat als volgt:

Ga via 'Instellingen' naar 'Waardelijst'.
Klik vervolgens op 'Beroepsvereniging'.
Je krijgt een overzicht met de beroepsverenigingen die je kunt activeren door te klikken op het groene vinkje
Staat de beroepsvereniging er niet tussen, dan kun je een nieuwe toevoegen door te klikken op 'Nieuwe beroepsvereniging'.
Vul de naam van de beroepsvereniging in en voeg het logo toe.
Klik op 'Opslaan' en de nieuwe vereniging zal aan de lijst worden toegevoegd.

Nu kunnen alle gebruikers (via 'Medewerkers & rechten') en praktijken (via 'Locatie' -> tabblad 'Juridische gegevens') gekoppeld worden aan deze beroepsverenigingen.

Bijgewerkt op: 10/06/2024