Cliënt aan-/ afmelden voor automatische e-mails

In sommige gevallen kan het voorkomen dat de cliënt liever geen e-mails wenst te ontvangen (of zelf niet automatisch wilt te verzenden) voor bijvoorbeeld een afspraak herinnering.

Het is mogelijk dat je in het dossier van een cliënt de E-mailinstellingen kunt wijzigen en de cliënt kunt uitschrijven (of opnieuw inschrijven) voor specifieke berichten.

Wanneer jouw praktijk gebruik maakt van een tweede e-mailadres (voor bijv. een familielid, partner, ect.) kun je deze voor specifieke berichten ook aan-/ afmelden.

Als voorbeeld hieronder zie je dat het eerste mailadres is afgemeld voor de afspraakbevestiging en het tweede mailadres in het dossier is afgemeld voor nieuwsbrieven.

Klik op het groene vinkje om de automatische email af te melden.

Uiteraard is het ook mogelijk om deze berichten weer aan te melden:
Klik dan op het rode kruisje om deze functie 'ongedaan te maken'.

Sluit het nieuw geopende tabblad en ververs vervolgens de pagina van het systeem.

Bijgewerkt op: 18/05/2024