Artikelen over: Cliëntendossier

Cliënt verwijderen

Staan er cliënten in Zorg Link die je nooit meer gebruikt, of die je per ongeluk dubbel hebt toegevoegd, dan kun je deze natuurlijk verwijderen.

Is je cliënt klaar met behandelingen kun je deze ook in het archief plaatsen!

Wil je de cliënt toch verwijderen, ga je naar het dossier van deze cliënt. Via het actiemenu kun je kiezen voor 'Verwijder cliënt'.

Bijgewerkt op: 03/07/2023

Was dit artikel nuttig?

Deel uw feedback

Annuleer

Dankuwel!