Cliënt dossier verwijderen

Staan er cliëntendossiers in Zorglink die je nooit (meer) gebruikt, of die je per ongeluk dubbel hebt toegevoegd of als test-account, dan kun je deze verwijderen.

Is je cliënt klaar met behandelingen dan kun je deze het beste in het archief plaatsen

Wil je het dossier toch verwijderen dan ga je naar het dossier van deze cliënt. Klik op de rode prullenbak en bevestig dat je deze permanent wilt verwijderen.

Let op de bewaartermijn van cliëntgegevens die voor jouw praktijk gelden en facturen (binnen het dossier) die je langere tijd dient te bewaren.

Bijgewerkt op: 15/10/2024