Domeinnaam valideren

Om te voorkomen dat verzonden e-mails in de spam terecht komen worden standaard alle e-mails verzonden vanaf een gevalideerde server met het adres noreply@zorglink.nl. Wanneer je jouw eigen domeinnaam toevoegt en deze laat valideren, wordt het mogelijk om ook jouw eigen e-mailadres te verzenden.

Het valideren en correcte werking gebeurd op basis van vijf DNS-instellingen die toegevoegd worden aan de domeinnaam. Je kunt de huidige beheerder van de website / e-mail / domeinnaam vragen deze DNS-records voor je toe te voegen. Het is dus belangrijk dat je zelf eigenaar bent van de betreffende domeinnaam.

De benodigde instellingen voor de domeinnaam kun je aanmaken en terugvinden via Instellingen > Domeinnaam.

Nadat de wijzigingen bij jouw providers zijn doorgevoerd kan het tot 24 uur duren voordat dit wereldwijd verwerkt is. Het controleren van de instellingen in ons systeem kan daardoor mogelijk pas na 24 uur.

Als alles met succes is gevalideerd zie je 2 groene vinkjes en worden alle toekomstige mails vanaf jouw eigen e-mail / domeinnaam verzonden.

Vanaf Versie 2.24.222 is er de mogelijkheid om eenvoudig een link te delen met derden. Zo kun je de instellingen delen met jouw hosting provider of website beheerder.