Dossiers samenvoegen

Het kan voorkomen dat je per ongeluk een dossier dubben hebt aangemaakt, of een oud dossier in het archief over het hoofd hebt gezien. Nu is het mogelijk om alle afspraken, verslagen en facturen met een paar klikken over te zetten en het dubbele dossier te verwijderen.

Daarvoor kun je naar de pagina met tools gaan, en vervolgens klikken Start met samenvoegen

Het blok in de tools

Op de pagina selecteer je vervolgens aan de linkerzijde het dossier wat je wilt behouden, en aan de rechterzijde het dossier wat je wilt verwijderen.
Vervolgens klik je op gegevens overzetten.
Je krijgt een overzicht te zien van de gegevens die in het dossier zijn verplaatst.
Tot slot kun je het dossier wat net is verplaatst verwijderen

Gegevens die op dit moment worden overgenomen zijn: Afspraken, Verslagen, Facturen & Adresgegevens

Bijgewerkt op: 12/04/2024