Stap 2: Aanvraag demo bevestigen

Inmiddels een demo account aangevraagd, dan ontvang je van ons binnen enkele minuten een e-mail van support@praktijkonline.com waarin we vragen om je account en e-mailadres te bevestigen. Wanneer je op de link in de mail klikt zullen wij je pakket activeren.

Daarna krijg je de inloggegevens per e-mail toegestuurd. Hiermee kun je inloggen in de praksoftware Zorglink.
Het wachtwoord kun je via Instellingen > Medewerkers aanpassen.

Je bent nu klaar om jouw Praktijk Online te starten!

Ga door naar Stap 3