Factuur van cliënt naar werkgever of instantie

Wil je de consulten van een cliënt automatisch factureren aan de werkgever of verwijzende instantie dan is dat zeker mogelijk.
Om dit te doen dient het bedrijf allereerst toegevoegd te worden bij de relaties (onder bedrijven).

Als het bedrijf is toegevoegd kun je naar het dossier van de cliënt gaan en deze bewerken.
In het laatste tabblad instellingen kun je het zojuist toegevoegde bedrijf selecteren bij de instelling Factuur naar bedrijf

Bij het genereren van een factuur zal nu bij de optie factuur naar bedrijf, automatisch het geselecteerde bedrijf zijn ingesteld.

Wil je slechts bij uitzondering een factuur naar een bedrijf sturen, dan sla je de stap van de instellingen in het dossier over, en zul je alleen bij de factuur het bedrijf instellen. Bij het maken / bewerken van een factuur klik je onder de naam van de cliënt op 'of Versturen naar bedrijf' om het bedrijf als ontvanger te selecteren.

Bijgewerkt op: 04/12/2023