Factuur verzenden niet mogelijk

Soms is het mogelijk dat een factuur niet verzonden kan worden. Soms ligt dat aan de combinatie van de gegevens op de factuur, en of de instellingen van het systeem.
In dat geval kom een factuur in het tabblad aandacht vereist

In andere gevallen kan het voorkomen dat de browser de melding voor het bevestigen van aanmaken en/of verzenden niet meer kan tonen. In sommige browsers heb je de mogelijkheid om deze meldingen uit te schakelen.

Bij de melding kun je dan aanvinken: 'Voorkom dat deze pagina extra dialoogvensters weergeeft'. Hieronder een voorbeeld van deze melding.

We raden je AF om dit aan te vinken omdat sommige functies dan mogelijk niet meer werken. Mocht je dit per ongeluk wel een keer hebben aangevinkt is het op te lossen door de browser een keer af te sluiten en opnieuw te starten.